Over Patrick

 

Ik ben Patrick Joosten en ik probeer door middel van fotografie te laten zien wat ik interessant vind.

Eind jaren negentig heb ik mijn eerste (analoge) spiegelreflex camera gekocht en ben begonnen met het fotograferen in en om huis.

Nadat in 2006 de analoge camera is verruild voor een digitale camera, ben ik in 2008 gestart met het combineren van twee hobby’s: Fotografie en het bezoeken van concerten. Na een aantal keren als bezoeker gefotografeerd te hebben bij poppodium Doornroosje in Nijmegen ben ik toegetreden tot de groep huisfotografen van Doornroosje.

Na een aantal jaren gefotografeerd te hebben voor Doornroosje ben ik gaan fotograferen voor de websites  van 3voor12/Arnhem-Nijmegen3voor12/Limburg en voor Poppodium Perron55 Venlo.

Naast de foto’s voor Doornroosje maak ik op dit moment de meeste foto’s in opdracht  voor File Under en website van tijdschrift Oor. Doordat deze opdrachtgevers erbij zijn gekomen, blijft het fotograferen van concerten niet meer beperkt tot Doornroosje Nijmegen, maar fotografeer ik tegenwoordig ook in podia als Effenaar Eindhoven, Klokgebouw Eindhoven, 013 Tilburg en Luxor Arnhem.

Naast het fotograferen van concerten richt ik mij soms ook op bedrijfs-, product- en portretfotografie.

Voor meer foto’s: flickr

Voor meer info, vragen, opdrachten (concert / band / portret fotografie) stuur een mail naar: foto.PatrickJoosten@Gmail.com

Comments are closed.