Peter Pan Speedrock

Op 18-03-2011 mocht het loos gaan in Perron55 in Venlo. Een avondje Peter Pan Speedrock met in voorprogramma Black Bottle Riot en The Dirty Denims.

Om 21 uur start het Nijmeegse Black Bottle Riot voor een zaal die nog moet beginnen met vol lopen, echter voor de al aanwezigen wordt een strakke set gespeeld. Ondertussen stroomt de zaal voller en mogen The Dirty Denims uit Eidhoven het publiek verder gaan opwarmen. Het publiek blijft echter in afwachting op de hoofdact en is nog niet echt warm te krijgen.

Als Peter Pan Speedrock aangekondigd wordt door dikke Dennis is de zaal inmiddels goed gevuld. Zoals vanouds wordt er een stevige en strakke set neergezet. Het publiek is vanaf het begin enthousiast, waarbij er regelmatig een mooie grote mosh pit voor het podium ontstaat. Aan het einde van de show worden er door dikke Dennis nog enkele mensen vauit het publiek het podum opgetrokken en het feest is kompleet.

Black Bottle Riot

The Dirty Denims

Peter Pan Speedrock

Deze avond foto’s gemaakt voor Perron55; File Under (Black Bottle Riot; The Dirty Denims; Peter Pan Speedrock) en 3voor12 limburg

Meer foto’s op Flickr (Black Bottle Riot; The Dirty Denims; Peter Pan Speedrock)

Website’s bands: (Black Bottle Riot; The Dirty Denims; Peter Pan Speedrock)

This entry was posted in Black Bottle Riot, Peter Pan Speedrock, The Dirty Denims and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.